Slide background

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja, számlázás

 

Termékeinkről minden esetben névre szóló, ÁFA-s számlát állítunk ki.

A számla kiegyenlítésének módja lehet:

 

  • Utánvét:  Ilyenkor Ön a terméket kiszállító CS-Sprint Kft. munkatársának adja át a vételárat.
  • Bankkártyás fizetés: A legtöbb Magyarországon használt kártyát elfogadjuk.
  • PayPal:  Gyors, egyszerű és biztonságos fizetési megoldás. Ha nincs PayPal regisztrációja, akkor a bankkártyáját is használhatja!
  • Átutalás.
  • Készpénzes fizetés személyes átvételkor.

 

A megrendelt terméket utánvét esetén a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát és a garancia levelet, valamint jelen ÁSZF egy példányát (különös tekintettel az elállásra vonatkozó szabályokra)  a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Biztosítunk lehetőséget a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére, ebben az esetben a házhoz szállítás díja kedvezőbb.

 

 

Házhoz szállítás, információk

 

Webshopunk megrendeléseit a CS-Sprint Kft. teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

 

 

Házhoz szállítás díjszabása

 

SúlyhatárSzállítási díjak
0-2 kg 1 103 Ft
2.1-5 kg 1 260 Ft
5.1-10 kg 1 418 Ft
10.1-15 kg 1 575 Ft
15.1-20 kg 1 811 Ft
20.1-25 kg 2 048 Ft
25.1-40 kg 2 284 Ft
40.1 kg felett 2 284 Ft +50 Ft/kg

 

 

 

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

 

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak, elletve azt már előre kiegyenlítette! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

 

SZERETNE TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEKET?
IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, AMIT EGY -5%-OS KUPONNAL KÖSZÖNÜNK MEG!
Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki!